Reklaminis skydelis

Paieška svetainėje

Prisijungti prie svetainės

Tik Raptorial MCC nariams.



Apie motociklą...

O tu ar turi motociklą ?
 

Reklama

Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis

Naujausi komentarai:

  • Tai ką chebryte, vėl visi renkamės Prienuose ir ti...
  • O kaip Alytuje? Bus sezono atidarymas?
  • Žadinam po žiemos miego savo mocus, valome voratin...
  • Iki Prienų baikerių sezono atidarymo lieka tik 6 d...
  • Visi dalyvaujam. Tie kas su Raptorial MCC leksite ...

Dabar svetainėje lankosi

Mes turime 5 svečius online
2011 metų straipsniai
„Porsche“ pristatė dar galingesnę „Panamerą Turbo S“ PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Juočė   
Šeštadienis, 02 Balandis 2011 18:41

„Porsche“ pristatė dar galingesnį „Panamera Turbo S“ modelį, slepiantį 550 AG. Toks galingumas viršija prieš tai buvusios „Panameros Turbo“ galią 10 procentų, rašo leftlanenews.com. Po automobilio dangčiu įmontuotas 4,8 l V8 variklis. „Panamera Turbo S“ nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgės per 3,8 sekundės. Automobilio interjero dizaineriai taip pat pateikia ir išskirtinių spalvų salono apdailą. Anot specialistų, naujausių spalvų gamoje dominuoja juodos ir grietinėlės atspalvio derinys.Išskirtiniame automobilio pakete siūlomas pilkos ir grietinės spalvų derinys. „Porsche Panamera Turbo S“ automobilių prekyba planuojama pradėti birželio mėnesį. Vokietijoje modelio kaina turėtų prasidėti nuo 167 tūkst.

Atnaujinta Trečiadienis, 01 Vasaris 2012 16:36
 
AUDI A9 jau 2014 PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Juočė   
Šeštadienis, 02 Balandis 2011 18:22

„Audi“ automobilių gamintojas patikslino, koks bus naujos kartos modelis „Audi A9“. Planuojama, kad naujasis „Audi“ bus sportinio kupė kėbulo, tačiau juo važiuojant bus jaučiama didelė prabanga ir patogumas. Kaip pranešė žurnalas „Autobild“, „Audi A9“ bus dviduris kupė modelis, kurio platforma bus „pasiskolinta“ iš prabangaus „Audi A8“. Anksčiau buvo minėta, kad naujasis „Audi A9“ bus keturduris modelis, gaminamas pagal „Lamborghini Estoque“ platformą. Labiausiai tikėtina, kad „Audi A9“ automobilių salonuose bus galima išvysti jau 2014 metais. Prognozuojama, kad pradinė kaina turėtų būti apie 80 tūkst. eurų. Manoma, kad naujoji „Audi“ galės konkuruoti su „Mercedes-Benz“ CL ir „Porsche Panamera“.

 

 

 

Atnaujinta Trečiadienis, 01 Vasaris 2012 16:35
 
DĖMESIO ! sezono atidarymas PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Raptorial mcc   
Trečiadienis, 30 Kovas 2011 15:38

pytra 2011 metų sezoną Prienų baikeriai pradės balandžio 30 dieną. Atidarydami sezoną baikeriai pristato save visuomenei, miestui. Tai šventė ne tik moto transporto priemonių turėtojams, bet ir malonus akiai reginys praeiviams. Šių metų atidarymo šventė bus antroji mūsų mieste. Priešingai nei praeitais metais, kai apie atidarymą visi sužinojo tik pranešus draugui, šį pavasarį sezono atidarymą skelbsime viešai. Pagaminsime plakatų, juos matysite ant reklaminių stulpų. Visdėlto pagrindinė informacija, diskusijos bus šioje svetainėje.

Atnaujinta Trečiadienis, 01 Vasaris 2012 16:46
 
XIII-asis baikerių kongresas PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Raptorial mcc   
Sekmadienis, 27 Kovas 2011 09:56

bikerXIII2011 metų kovo 26 dieną Ukmergėje įvyko XIII-asis baikerių kongresas. Į Ukmergę išvykome keturiese: Juočė, Zoro, Andree ir Sprenčkė. Šiam kongresui mūsų klubas pateikė prašymą dėl leidimo liemenės priekyje klubo nariams nešioti emblemą. Neprieštaraujant kongresui nuo šio sezono pradžios mes galėsime savo emlema papuošti liemenes.

Šio sezono naujovė - Lietuvos baikerių sezono atidarymas 2011-05-07 vyks dviejuose miestuose tai Vilniuje ir Kaune. Kurį miestą aplankys mūsų klubas atidarymo dieną informuosime šioje svetainėje.

Primename kad Lietuvos baikerių kongresas yra baikerių klubų susivienijimas kuriame kiekvieną klubą atstovauja tik du atstovai. Kongresas sprendžia visus baikerių veiklos klausimus.

Atnaujinta Trečiadienis, 01 Vasaris 2012 16:47
 


Puslapis 9 iš 10



Design by Next Level Design Lizenztyp CC