Reklaminis skydelis

Paieška svetainėje

Prisijungti prie svetainės

Tik Raptorial MCC nariams.



Apie motociklą...

O tu ar turi motociklą ?
 

Reklama

Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis
Reklaminis skydelis

Naujausi komentarai:

  • Tai ką chebryte, vėl visi renkamės Prienuose ir ti...
  • O kaip Alytuje? Bus sezono atidarymas?
  • Žadinam po žiemos miego savo mocus, valome voratin...
  • Iki Prienų baikerių sezono atidarymo lieka tik 6 d...
  • Visi dalyvaujam. Tie kas su Raptorial MCC leksite ...

Dabar svetainėje lankosi

Mes turime 1 svečią online
Raptorial mcc kubo istorija PDF Spausdinti El. paštas
Parašė Juočė   
Ketvirtadienis, 24 Kovas 2011 21:18

raptorial mcc Eilę metų mūsų krašte motociklininkai tai susiburdavo tai vėl išsisklaidydavo. Susibūrę iškeldavo mintį dėl bendro klubo įkūrimo ir dalyvavimo Lietuvos baikerių judėjime tačiau niekaip neatsirado tikrųjų vedlių kurie šią mintį įgyvendintų iki galo. Po 2009 metų visuotino baikerių sezono uždarymo Vilniuje spalio 3 dieną keletas tokių bendraminčių (Arturas, Dainius ir Arūnas) nusprendė, kad pagaliau atėjo laikas į visus renginius vykti ne kaip atskirų motociklininkų būrys o su savo vardu, vėliava ir spalvomis. Ši diena (2009-10-03) ir laikoma klubo gimtadieniu.

Pratęsiant rudeninį sprendimą ankstyvą pavasarį 2010-03-28 įvyko planuotas iniciatyvinės grupės susirinkimas kuriame buvo patvirtinta vienuolikos motociklininkų susivienijimas. Nuspręsta kreiptis į XI - ąjį Lietuvos baikerių kongresą ir įsilieti į bendrą baikerių būrį. 2010-04-24 suorganizuotas pirmasis mūsų krašto motociklininkų sezono atidarymas ir šią dieną mūsų gretos išsiplėtė iki 14 – ikos bendraminčių. Pirmasis mūsų oficialus sezonas tik patvirtino susivienijimo naudą, suformavo klubo branduolį ir visiems pristatė pavadinimą „Raptorial“ (Plėšrus, plėšrūnas), mcc statusą bei spalvas (sidabrinė ir tamsiai raudona) 2012-03-31 XV-jame kongrese suteikta teisė nešioti pilną emblemą nugarinėje liemenės dalyje. Po  XV-ojo kongreso patvirtinus pilnas klubo spalvas šešiems nariams suteiktas pirmųjų klubo narių ženklas išskirtinė juostelė su užrašu "FIRST 6". Nuo 2010 metų Prienuose klubas reguliariai organizuoja mūsų krašto baikerių sezono atidarymo bei uždarymo šventes.raptorial mcc first 6

„Raptorial mcc“ – tai uždaras klubas vienijantis važinėjančius motociklais, nešiojančius liemenes su klubo simbolika (spalvomis) ir besilaikančius „garbės ir tarpusavio supratimo taisyklių“ narius.

Spalvų reikšmė:

Sidabrinė spalva - kilnumas, atvirumas, teisingumas.

Tamsiai raudona (kraujo) spalva - asocijuojasi su jėga, valia, pykčiu, vadovavimu, drąsa, ilgesiu, blogiu, ir neapykanta.

Tikriausiai pripažins kiekvienas, kad būtent šios spalvos ir jų reikšmė atspindi mūsų klubo pavadinimą ir emblemą na o mums belieka būti teisingiems, kilniems, drąsiems ir reikalui esant piktai su visa jėga ginti savo klubo garbę.

raptorial mcc Klubo struktūra:
Member – tikrasis klubo narys.
Prospect – bandomojo laikotarpio klubo narys.
Hangaround – kandidatas į klubo narius.


Klubo pareigybės (taryba):
President, Vicepresident, Road captain, treasurer, secretary ir sergeant.


Kaip tapti klubo nariu ?
Norint tapti tikruoju klubo nariu būtina pereiti žemesnių rangų pakopas (Hangaround ir Prospect). Atskirų rangų suteikimo sąlygos yra aprašytos klubo taisyklėse. Visiems norintiems apie tai išsamiai informuos jau esami klubo nariai.

raptorial mcc prie klubhauso

raptorial-first6(2)raptorial-mcc-2012

Atnaujinta Trečiadienis, 17 Birželis 2020 08:01
 


Design by Next Level Design Lizenztyp CC